Ik Vertrek! Corn Island

SUPERAANBIEDING voor alle “Ik Vertrek” kijkers!

Video van Paraiso anno 2016

Een video van ons nieuwe project!

Info en een aanbieding voor jullie!

 

Hallo NEDERLAND!

In November 2005 kochten we hotel Paraiso op Corn Island. Het was een vervallen zootje, maar met veel potentie en op een prachtige plek aan het strand. Er brak een tijd aan van flink doorwerken en inburgeren in de eiland cultuur met al haar (soms) rare gewoontes. Maar we hebben nooit spijt gehad van onze (erg spontane..) beslissing.

Corn Island is 1 van de laatste, nog niet door toerisme overspoelde eilanden in de hele Caribbean en dat past erg goed in onze filosofie van goed leven en de gemeenschap helpen. We hebben dan ook maar liefst 7 scholen kunnen bouwen in de laatste jaren.

Paraiso is middels een Yoga dek, spa en strandfaciliteiten, uitgegroeid tot een volwaardig beach resort en van alle gemakken voorzien. Ons personeelsbestand is van 6 naar 24 gegaan en het hotel is inmiddels volledig gerenoveerd. De bezettingsgraad is flink geroeid en we hebben 2 managers in dienst die de dagelijkse operatie zelfstandig besturen.

Dus persoonlijk zitten we al een tijdje in rustig vaarwater en hoeven we niet meer alle brandjes te blussen. De gewonnen tijd gebruiken voor projecten op het eiland en tijd voor onze kinderen, Bence (10) en Maya (7). Karin (ook uit Groningen) is hun juf en dat doet ze inmiddels al 2.5 jaar met veel plezier. Het was een gouden greep en we zijn heel erg blij met haar.

Ton is klaar met zijn Caribische avontuur en woont inmiddels weer in Nederland. Zijn familie is flink gegroeid en hij wil bij ze zijn. Dus Mike runt het hotel en doet dat met veel plezier.

Mike doet met name de marketing, promotie en projecten op het eiland. Hij werkt nauw samen met de managers. Ildiko geeft de dagelijkse Yogalessen en organiseert de Yoga-retreats. Ze is inmiddels gecertificeerd Yogalerares.

Bence en Maya zijn echte eilanders… Na school staan hun vrienden al te wachten bij de poort en klimmen ze bomen, gaan snorkelen, vissen of spelletjes doen in het resort. Ze spreken dan ook vloeiend Creools!

De laatste ontwikkelingen zijn de bouw en verkoop van 12 nieuwe luxe appartementen op het terrein van Paraiso. Het is bedoeld als investering voor toekomstige huiseigenaren. Die kunnen naar de Caribbean wanneer ze willen en hebben goede verhuurinkomsten als ze er zelf niet zijn. Dus als er Nederlanders zijn die dromen van een Caribisch avontuur… Je kunt me mailen via mike@paraisoclub.com. Of klik hier voor de video: Paraiso eco appartementen te koop

Al met al zijn we nog steeds erg gelukkig en blij. Maar 1 keer per jaar vliegen we nog altijd met heel veel plezier naar Nederland om familie en vrienden te bezoeken!

 

SUPERAANBIEDING VOOR ALLE NEDERLANDERS

De meeste van onze gasten komen uit Amerika en Canada, maar ook vinden veel Nederlanders hun weg naar Corn Island! Dat vinden we zeer gezellig natuurlijk en om nog meer van jullie over de streep te trekken hebben we een leuke aanbieding voor jullie gemaakt.

Je krijgt 15% korting op een kamer bij ons als je het woord “Ik Vertrek” in je e-mail noemt!

Een reis naar Corn Island is het beste te combineren met een bezoek aan heel Nicaragua. Steden als Granada, Leon en San Juan del Sur zijn fantastisch en de natuur in Nicaragua overweldigend.

We zijn verbonden met een aantal reisorganisaties die je heel goed kunnen helpen met het plannen van een reis naar Nicaragua. Stuur maar een mail en dan helpen we jullie natuurlijk graag verder!

We hopen tot op Corn Island!

Tot snel en de groetjes van het Paraiso Team!

Mike

 

Reserveer!

See what we are doing:

What people are saying:

Travelers rated us “excellent”

Send us a quick message or contact us

Get in touch with us

Call Us: (505) 2575 5111

Email: info@paraisoclub.com

Send us a quick message